Överraskningsfest till Johanna och Tova

Skrivet 2014-02-24 Klockan 11:09:00

iHello amigas!
Som ni vet så ska vi ju ha en överraskningsfest åt våra mindre duktiga festfixare Tova och Johanna. Så här är alltså planen: 


Plats: Jonnas crib, Risslersgatan 1c frösön ;)
Datum: 28 februari, fredag denna vecka
 

Jag och Johanna kommer åka till stallet som vanligt på fredag helt enkelt för att det ska ske så omisstänksamt som möjligt. Jag och Anna har "planerat" med Johanna att vara hemma hos Anna på fredag kväll, men på vägen hem från stallet har jag "glömt" Johannas present hemma hos mig (;);)) Så jag frågar Johanna "kan vi inte bara åka och hämta den lite snabbt hemma hos mig innan vi åker till Anna" vilket går bra. 
 
Då möter vi Tova i stan. Jag ska planera att vara med Tova på fredagkväll för att ge henne presenter "Tova vi har en present till dig, men vi kan väl vara med varann på fredag så kan du få dom". Så då åker jag Tova och Johanna hem till mig helt enkelt, så säger jag "presenterna är i vardagsrummet (till exempel) ni kan kolla där"
 
Jag kan fixa tårtor, typ en kladdkaketårta och en glasstårta :') så slipper ni ta med det hem till mig på bussen osv. 
 
Ni kommer alltså få fixa iordning hemma hos mig medans jag (och resten av familjen) är borta. Kommer lägga nyckeln så ni kommer in sen får jag kanske fixa nån lista på det som ska göras (typ sätta upp ballonger, girlanger eller nått) så får ni gömma er på passande ställe (har inte bestämt det än) 
 
Tror ni det funkar eller? :D
 
Det ni gärna får fixa är: Chips & läsk (till alla,inte bara till en själv), bra högtalare, partyhattar, glitter, tutor, allt festigt ni hittar!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se