Vi som alltid trycks ned trots att vi ställer upp

Skrivet 2013-11-22 Klockan 23:16:02

Just kommit hem från Tanne efter att ha kollat och hjälpt till på Rshoppning med lite fikaförsäljning med Usek. 

Asså blir så less. Kommer hem, chillar ett tag innan mamma kommer hem och det första hon gör är att klaga på att jag lämnad handduken framme. sorry sorry, upp och städa efter mig. Sen när jag frågar vart mina hörlurar är så ba: dom är i min jackficka, högra jackfickan, hittar du dom (A)
Aha så jag får ej lämna saker framme men du får gömma dom? Ok ok nu fattar jag. 

Och så fick vi skäll för att ha glömt kassan till Usek, men ok vi har ALDRIG fått tagit hand om den. Så plötsligt idag när dom inte har tid att kolla den då är det vårat ansvar? Ahaaaa OK ska bara skriva upp det så jag vet nästa gång. 

Och så tidigare idag när vi kom till stallet välkomnas vi av lite kollektiv bestraffning, om att vi åker till stallet utan att säga till innan. Okej jag hade inte tänkt att åka ut idag men insåg att jag faktiskt skulle hinna med en sväng till stallet innan Tanne. Har mått skit hela veckan och inte varit där (därav ej kunnat boka) så när man väl tar sig själv i kragen och pallrar sig hela vägen dit. Då är liksom det tacken man får. Men ok då vet jag det tills nästa gång jag får en spontan ide att åka till stallet. 

Men döda mig




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se