It's going down, I'm yelling timber

Skrivet 2013-11-17 Klockan 10:56:00

Goodmorning!
Klarade mig igenom veckan trots allt. Humöret vände på tordagen och fredagen vart väl rätt lyckad ändå, trots lite för många poliser och lite för nykter men det hände inga incidenter så jag ska vara nöjd.
 
Det började med en asmysig middag hos Anna, fixade oss och hade det trevligt. Det var jag, Emma, Anna, Malin, Johanna och Aga. Eftersom Johannas pappa skulle skjutsa till festen ville vi inte vara alltför påverkade. Kom till festen och vart stoppad av polisen; -"Har du alkohol kan du bara gå och hälla ut det direkt" Jag: -"Va..." Polisen: -"Eller gå och gömma det någonstans"
Så så var det, alltså var iallafall jag så gott som nykter. Träffade en del fint folk och åh vad glad jag blev ♥ goa människor. Strulade med fel pojke igen men sånt händer ju. 
 
Har varit i stallet igår men det sket sig idag, storm ute och en död mobil eftersom min iPhoneladdare lyckades gå sönder på förfesten. 
 
Ska färga håret idag, + köpa ny laddare och ta ut pengar för att betala tillbaka pappa hihi. Beställde ju löshår så jag är äntligen långhårig igen. Tänker inte använda det vardagligen men ibland när jag känner för det (kommer sluta med att jag använder det varje dag ändå haha)
 







Kommentarer
Postat av: Johanna

Skrivet 2013-11-17 Klockan 13:42:37
Asså åh vad kul det var! Sög ju dock att bli utkörda...

Svar: Sög väldigt hårt :/
Jonna - ponnyvalack.blogg.se


URL: http://blueluna.blogg.se

Postat av: Emmis

Skrivet 2013-11-17 Klockan 17:28:15
määän du! snygga brudar

Svar: :* :*
Jonna - ponnyvalack.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se